Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Oktober 2017: Bij het ambtswoninggesprek in Amsterdam: de weg naar volwassenheid

Vanwege de ziekte van burgemeester Van der Laan werd het ambtswoninggesprek verplaatst naar The Grand in Amsterdam. Genodigden hebben zich gezamenlijk gebogen over het vraagstuk 18-, 18+. Wettelijk is er een knip tussen allerlei regels en wetten. Als kwetsbare jongere lijk je er ineens alleen voor te staan; je bent volwassen. "De ene dag bepaalt de groepsleider nog dat ik eerst een broodje kaas mag en daarna een broodje hagelslag. De dag erna was ik 18 en was alles anders".

Augustus 2017: Ambitieus Loopbaan Oriëntatie Programma van het VMBO Amsterdam

Willeke Passmore gaat ook schooljaar 2017-2018 door als stedelijk projectleider van het Loopbaan- en Oriëntatieprogramma VMBO in Amsterdam, in opdracht van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen.

Augustus 2017: Passmore Projects bestaat 10 jaar!

Hoe gaaf is dat! De afgelopen 10 jaar heeft Passmore Projects een bijdrage mogen leveren aan zoveel goede projecten en programma's in het Sociaal Domein. Op naar de volgende 10 jaar!

Augustus 2017: Ook schooljaar 2017-2018 door als projectleider van de aanpak van voortijdig schoolverlaten voortgezet onderwijs Amsterdam

Het gaat goed met de aanpak van voortijdig schoolverlaten in het voortgezet onderwijs in Amsterdam, maar we zijn er nog niet. We gaan onverminderd door op de ingeslagen weg.

Juli 2017: Preventief Interventie Team (PIT) in de Volkskrant!

Van 2011 - 2015 is Willeke Passmore als teamhoofd betrokken geweest bij het samenstellen, opbouwen en uitbouwen van het PIT. In 2017 heeft verslaggeefster Charlotte Huisman van de Volkskrant een half jaar achter de schermen mee mogen kijken bij het PIT. Zij heeft er een prachtig artikel over geschreven, dat op 24 juni 2017 in de Volkskrant is gepubliceerd.

Februari 2017: Passmore Projects heeft een raamcontract met de Gemeente Amsterdam afgesloten

Na het winnen van een aanbesteding voor Programmamanagers & Projectleiders van de gemeente Amsterdam is Passmore Projects van 2017 - 2020 toegevoegd aan de flexibele schil van Bureau Interim & Advies (BIA). De eerste opdracht waar BIA Willeke Passmore voor heeft ingezet, is als projectleider voor het programma Doelgroepenvervoer.

Gevraagd: feedback

Soms is het leuk om ook eens iets anders op te pakken! Het begin is er: de eerste pagina's van een (hopelijk spannend) boek staan op papier. Is het de moeite waard om ermee door te gaan?


< vorige123456volgende >
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten