Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel nieuwsitem : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Gevraagd: feedback

Soms is het leuk om ook eens iets anders op te pakken! Het begin is er: de eerste pagina's van een (hopelijk spannend) boek staan op papier. Is het de moeite waard om ermee door te gaan?

In het kort

Peter van der Doel is 49 jaar en directeur Financiën bij een grote verzekeringsmaatschappij. Hij is getrouwd met Anneloes en heeft één dochter, Isabel van 19. Ze wonen in een semi-vrijstaand huis in Abcoude. Peter wil niets liever dan toetreden tot de Raad van Bestuur van zijn bedrijf. Dat lukt, maar Peter krijgt wel een dubieuze opdracht mee "om zijn geschiktheid te testen". Alles lijkt goed te verlopen, maar gaandeweg komt Peter erachter dat niets is wat het lijkt. Voordat hij er erg in heeft is hij betrokken bij een netwerk van mensensmokkel. Zijn eerste instinct is om naar de politie te gaan, totdat blijkt dat zijn dochter er tot over haar oren in zit. Wat in eerste instantie een zakelijk probleem lijkt, raakt alles wat hem lief is. Als het uitkomt volgen lange gevangenisstraffen. Wat gaat Peter doen?


Datum: 20-11-'16

Terug naar overzicht
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten