Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Augustus 2018: Passmore Projects weer door als projectleider LOB en aanpak VSV

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Amsterdam - Diemen heeft besloten om de samenwerking met Passmore Projects door te zetten voor het schooljaar 2018-2019. Blij en trots!

Juni 2018: Mooi! De juni nieuwsbrief van het Programma Doelgroepenvervoer van de gemeente Amsterdam is uit! Lees verder...

Willeke Passmore is projectleider van twee experimenten van het Programma Doelgroepenvervoer: het experiment de OV-coach Amsterdam (Mobiliteitsassistentie) en het experiment de Reiskoffer.

April 2018: Door bij het programma Doelgroepenvervoer

De regels van de gemeente Amsterdam schrijven voor dat een externe maximaal een jaar lang dezelfde opdracht mag uitvoeren. In bijzondere gevallen beslist de gemeentesecretaris over een verlenging. De opdracht bij het programma Doelgroepenvervoer is na een jaar, met toestemming van de gemeentesecretaris, verlengd tot eind december 2018. Super!

Maart 2018: Negen partijen tekenden op 7 maart 2018 voor een OV-coach in Amsterdam!

Voor mensen die minder mobiel zijn door een beperking van spraak, zicht, gehoor, beweging of begrip is het niet vanzelfsprekend om alleen te kunnen reizen in het openbaar vervoer. Amsterdamse OV-coaches gaan meereizen om hen op te leiden om zelfstandig te kunnen reizen, of om samen met hen naar een bestemming te gaan, bijvoorbeeld werk, school of de sportclub.

Oktober 2017: Burgemeester Eberhard van der Laan

Slechts één dag na het ambtswoninggesprek is burgemeester Eberhard van der Laan overleden. Hij was de drijvende kracht achter de succesvolle Top 600 aanpak, waar ook mijn oude team (het Preventief Interventie Team/PIT) onderdeel van uitmaakt. De stad heeft een markant en betrokken burgemeester op veel te jonge leeftijd verloren. We gaan hem missen!

Oktober 2017: Bij het ambtswoninggesprek in Amsterdam: de weg naar volwassenheid

Vanwege de ziekte van burgemeester Van der Laan werd het ambtswoninggesprek verplaatst naar The Grand in Amsterdam. Genodigden hebben zich gezamenlijk gebogen over het vraagstuk 18-, 18+. Wettelijk is er een knip tussen allerlei regels en wetten. Als kwetsbare jongere lijk je er ineens alleen voor te staan; je bent volwassen. "De ene dag bepaalt de groepsleider nog dat ik eerst een broodje kaas mag en daarna een broodje hagelslag. De dag erna was ik 18 en was alles anders".

Augustus 2017: Ambitieus Loopbaan Oriëntatie Programma van het VMBO Amsterdam

Willeke Passmore gaat ook schooljaar 2017-2018 door als stedelijk projectleider van het Loopbaan- en Oriëntatieprogramma VMBO in Amsterdam, in opdracht van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen.

Augustus 2017: Passmore Projects bestaat 10 jaar!

Hoe gaaf is dat! De afgelopen 10 jaar heeft Passmore Projects een bijdrage mogen leveren aan zoveel goede projecten en programma's in het Sociaal Domein. Op naar de volgende 10 jaar!

Augustus 2017: Ook schooljaar 2017-2018 door als projectleider van de aanpak van voortijdig schoolverlaten voortgezet onderwijs Amsterdam

Het gaat goed met de aanpak van voortijdig schoolverlaten in het voortgezet onderwijs in Amsterdam, maar we zijn er nog niet. We gaan onverminderd door op de ingeslagen weg.

Juli 2017: Preventief Interventie Team (PIT) in de Volkskrant!

Van 2011 - 2015 is Willeke Passmore als teamhoofd betrokken geweest bij het samenstellen, opbouwen en uitbouwen van het PIT. In 2017 heeft verslaggeefster Charlotte Huisman van de Volkskrant een half jaar achter de schermen mee mogen kijken bij het PIT. Zij heeft er een prachtig artikel over geschreven, dat op 24 juni 2017 in de Volkskrant is gepubliceerd.


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten