Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Februari 2019: Amsterdamse Masterclasses LOB voor vmbo en mbo

Dit schooljaar doen de eerste 70 docenten van vmbo en mbo's in Amsterdam mee aan gemeenschappelijke Masterclasses loopbaancoaching. De invulling van de Masterclasses is vorig schooljaar op initiatief van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen gerealiseerd. De invulling is bottom-up tot stand gekomen, door vmbo en mbo docenten in expertsessies mee te laten denken over wat zij belangrijk vinden in het kader van Loopbaan Oriëntatie Begeleiding en de (begeleiding van de) overstap van leerlingen van het vmbo naar het mbo.

Januari 2019: Werkbezoek wethouder Dijksma aan de OV-coach

Op 9 januari is wethouder Dijksma op werkbezoek geweest. We zijn gestart bij Praktijkschool de Atlant, waar onze ambassadeur Floor op school zit. Floor is 15 jaar oud (bijna 16 zegt ze) en heeft het syndroom van Down. Samen met haar mentor en met een goede voorbereiding met papa en mama heeft zij aan de wethouder verteld waarom het voor haar zo leuk is dat ze met hulp van OV-coach Vieve in vier maanden zelfstandig de reis van huis naar school en weer terug heeft leren maken. Ook de andere ambassadeurs/reizigers en een drietal OV-coaches hebben hun verhaal kunnen vertellen. Daarna heeft de wethouder als OV-coach van Noureddine de reis gemaakt naar het stadhuis. Al met al een zeer geslaagd werkbezoek!

December 2018: Door als projectleider van de OV-coach gemeente Amsterdam

Ook in 2019 gaat Passmore Projects door als projectleider van de OV-coach! De OV-coach leert Amsterdammers zelfstandig reizen in het openbaar vervoer in Amsterdam en is een samenwerking van 9 partijen, namelijk de gemeente Amsterdam, Cliëntenbelang Amsterdam, het GVB, MEE Amstel en Zaan, Pantar, RMC, Transvision, de Vervoerregio Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Oktober 2018: www.ov-coach.nl live!

Een helpende hand in het openbaar vervoer in Amsterdam. De OV-coach is één van de projecten waar Passmore Projects de projectleiding over voert. En we hebben een nieuwe website en huisstijl! Klik door....

Oktober 2018: Naar een inclusieve samenleving: de OV-coach is een goed voorbeeld

Cliëntenbelang Amsterdam is groot voorstander van de Amsterdamse OV-coach. Zie het interview met Deborah Lauria, directeur van Cliëntenbelang. Ook de Kinderombudsman is voorstander van de OV-coach. Zie het artikeltje op hun website. Klik door...

Augustus 2018: Passmore Projects weer door als projectleider LOB en aanpak VSV

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Amsterdam - Diemen heeft besloten om de samenwerking met Passmore Projects door te zetten voor het schooljaar 2018-2019. Blij en trots!

Juni 2018: Mooi! De juni nieuwsbrief van het Programma Doelgroepenvervoer van de gemeente Amsterdam is uit! Lees verder...

Willeke Passmore is projectleider van twee experimenten van het Programma Doelgroepenvervoer: het experiment de OV-coach Amsterdam (Mobiliteitsassistentie) en het experiment de Reiskoffer.

April 2018: Door bij het programma Doelgroepenvervoer

De regels van de gemeente Amsterdam schrijven voor dat een externe maximaal een jaar lang dezelfde opdracht mag uitvoeren. In bijzondere gevallen beslist de gemeentesecretaris over een verlenging. De opdracht bij het programma Doelgroepenvervoer is na een jaar, met toestemming van de gemeentesecretaris, verlengd tot eind december 2018. Super!

Maart 2018: Negen partijen tekenden op 7 maart 2018 voor een OV-coach in Amsterdam!

Voor mensen die minder mobiel zijn door een beperking van spraak, zicht, gehoor, beweging of begrip is het niet vanzelfsprekend om alleen te kunnen reizen in het openbaar vervoer. Amsterdamse OV-coaches gaan meereizen om hen op te leiden om zelfstandig te kunnen reizen, of om samen met hen naar een bestemming te gaan, bijvoorbeeld werk, school of de sportclub.

Oktober 2017: Burgemeester Eberhard van der Laan

Slechts één dag na het ambtswoninggesprek is burgemeester Eberhard van der Laan overleden. Hij was de drijvende kracht achter de succesvolle Top 600 aanpak, waar ook mijn oude team (het Preventief Interventie Team/PIT) onderdeel van uitmaakt. De stad heeft een markant en betrokken burgemeester op veel te jonge leeftijd verloren. We gaan hem missen!


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten