Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Oktober 2022: Werkbezoek Melanie van der Horst aan de OV-coach en interview projectleider Willeke Passmore op Amsterdam.nl

Op 3 oktober is de wethouder van de Gemeente Amsterdam en portefeuillehouder van de Vervoerregio Amsterdam Melanie van der Horst op werkbezoek geweest bij de OV-coach. Op 4 oktober is een interview met Willeke Passmore over de OV-coach gepubliceerd op de nieuwssite van de gemeente Amsterdam. Klik door.... .

Juni 2022: Interview stagiair OV-coach

Waarom stage lopen bij de OV-coach? Klik door voor het interview.... .

Maart 2022: interview Platform Buitenspelen

Tijdens mijn periode als programmaleider Kinderen in Kwetsbare Speelposities bij Jantje Beton ben ik geïnterviewd door Marian Schouten. In het artikel Bekend maakt Bemind pleit ik voor meer aandacht voor het samen spelen tussen kinderen met en zonder handicap. Dat gaat niet vanzelf! Het artikel is in maart 2022 gepubliceerd. Klik door voor het artikel!

Januari 2022: SamenSpeelFonds en SamenSpeelNetwerk

Jantje Beton en Het Gehandicapte Kind werken samen om het SamenSpeelFonds operationeel te krijgen. Doel is om zoveel mogelijk inclusieve speeltuinen te krijgen, liefst in iedere gemeente minimaal één! Daarnaast werken de twee organisaties samen in het SamenSpeelNetwerk, de plek voor kennisdeling over samen spelen #onbeperktspelen. Passmore Projects is door Jantje Beton gevraagd om tijdelijke ondersteuning te bieden. Vanzelfsprekend!

December 2021: interview in magazine OVPro

Wat maakt de OV-coach zo bijzonder? Klik door voor het interview.... .

Oktober 2021: Nieuwe klus als aanjager inclusieve mobiliteit

Inclusieve mobiliteit is er voor iedereen! Waar we écht vanaf moeten is de vraag hoe groot de doelgroep is waar we het bij inclusieve mobiliteit over hebben. Het is namelijk geen relevante vraag. Wie denkt dat het een extraatje is zit op het verkeerde spoor. Fysieke beperkingen zijn niet toebedeeld aan een vaste groep; als je met skiën je been breekt dan hoor je daar ineens, zomaar bij. Deze gedachte moet in 2022 goed landen bij de Vervoerregio Amsterdam en haar vervoerders.

Oktober 2021: Nieuwe klus als projectleider Haltebuddy/Haltehulp

De Haltebuddy is een prototype (app) van het focusteam van het CTO innovatieteam van de gemeente Amsterdam, ontwikkeld in samenwerking met Cliëntenbelang Amsterdam, de Vervoerregio Amsterdam en het GVB. Reisadvies voor mensen met een beperking wordt persoonlijker gemaakt. Het reisprofiel wordt gekoppeld aan het Centraal Haltebestand en meldt (on)toegankelijke haltes en bijvoorbeeld realtime informatie over kapotte liften. De app is nu nog een stand-alone app en moet naast de reisplanners gebruikt worden. Na een testfase (december 2021 - februari 2022) wordt de app gelanceerd in de app van het GVB. Uiteindelijk is het de bedoeling om de app door te ontwikkelen en te integreren in bestaande reisadviesdiensten zoals 9292OV.

September 2021: Interim klus bij Jantje Beton afgerond

Met heel veel plezier ben ik interim programmaleider Kinderen in Kwetsbare Speelposities (KIKS) geweest, waar ik de Speelkaravaan onder mijn hoede had. Daarnaast was ik projectleider van het SamenSpeelNetwerk (in samenwerking met de projectleider van het Gehandicapte Kind). Fantastisch mooie opdrachten en in de woorden van Jantje Beton: #stopnooitmetspelen!

Juli 2021: Passmore Projects B.V.

Na bijna 14 jaar zelfstandig ondernemen is het tijd geworden om de volgende stap te zetten: Passmore Projects wordt een B.V. Het wordt een geruisloze overgang, dus alle overeenkomsten gaan mee in de B.V. Op 9 juli 2021 zijn de officiële stukken ondertekend bij de notaris.

Juni 2021: OV-coach in de toekomstvisie Sociaal Vervoer van de gemeente Amsterdam

De strategie berust op 6 pijlers, waanvan "inclusief openbaar vervoer" er één van is. In de toekomstvisie staat: we slechten fysieke en mentale barrières in het gebruik van het OV. We maken versneld haltes toegankelijk en 'verleiden' Amsterdammers om het gemak van het OV te ervaren. Op verzoek maken OV-Coaches hen persoonlijk wegwijs. Het uitvoeringsprogramma inclusieve mobiliteit van de Vervoerregio Amsterdam geeft hier grotendeels invulling aan.


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten