Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


December 2020: Aan de slag voor Jantje Beton!

Jantje Beton heeft Passmore Projects gevraagd om vanaf 1 januari 2021 de rol van programmaleider KIKS (Kinderen in Kwetsbare Speelposities) te vervullen. Een fantastisch mooie klus!

November 2020: Voor de Jeugd Dag

Op 2 november heeft Willeke Passmore, samen met Leo Rutjes, directeur van de Stichting Alexander een workshop mogen doen voor de Voor de Jeugd Dag over de gemeentelijke proeftuin Maatschappelijke Diensttijd Amsterdam en het Platform Maatschappelijke Diensttijd Amsterdam! Maar liefst 157 deelnemers hebben deze workshop gevolgd. De Voor de Jeugd Dag is voor gemeenten, zorgaanbieders, kinderopvang, (jeugd)gezondheidzorg, onderwijs-, branche-, beroeps- en cliëntenorganisaties en is een initiatief van het ministerie van VWS, het Nederlands Jeugdinstituut en de VNG.

Oktober 2020: Passmore Projects is gevraagd om een vervolg te geven aan het onderzoek naar duurzaam cremeren

Samen met de gemeentelijke crematoria/begraafplaatsen De Nieuwe Noorder en de Nieuwe Ooster in Amsterdam heeft Passmore Projects een onderzoek uitgevoerd naar duurzaam cremeren. In de aanbevelingen zijn aanbevelingen opgenomen voor verduurzaming op de korte, middellange en lange termijn. Samen met the Green Office, een programma van de gemeente Amsterdam en de twee crematoria worden deze maatregelen uitgewerkt in concrete acties.

Oktober 2020: OV-coach in de eerste aflevering van de Metropoolregio Amsterdam

De eerste uitzending van het online programma Metropoolregio Actueel op 20 oktober stond in het teken van mobiliteit. In een tijdsbestek van een uur passeerden uiteenlopende onderwerpen de revue. Presentatrice Marijke Roskam sprak zowel aan tafel als digitaal met verschillende gasten over spitsmijden, inclusieve mobiliteit, smart mobility en slimme oplossingen voor logistieke opgaven. Kijkers konden tijdens de uitzending vragen stellen aan de gasten in de studio en reageren op stellingen. In de uitzending kwam ook Thea de Vries, secretaris-directeur van de Vervoerregio Amsterdam, aan het woord. Zij sprak over het belang van toegankelijkheid van het openbaar vervoer voor iedereen. Daarvoor worden onder meer OV-coaches ingezet, die reizigers met een beperking helpen om zo veel mogelijk zelfstandig te reizen. In een videobijdrage vertelde Mitchell over zijn ervaringen en kwam via een digitale verbinding rechtstreeks in de uitzending. Klik door voor de uitzending...

Oktober 2020: Raamovereenkomst met de gemeente Amsterdam met een jaar verlengd!

Al ruim 4 jaar maakt Passmore Projects, na gewonnen aanbestedingen, deel uit van de flexibele schil van Bureau Interim & Advies (BIA) van de gemeente Amsterdam. BIA levert programmamanagers en projectleiders binnen de gemeente, waar (tijdelijke) capaciteit nodig is. Omdat de vraag groter is dan het aanbod heeft BIA na een zorgvuldige selectie een flexibele schil samengesteld van ervaren externen. Ook in 2021 mag Passmore Projects weer ingezet worden. Super!

September 2020: Onderzoek duurzaam cremeren afgerond!

De toename aan crematies, de CO2 uitstoot van gasovens én de wens dat Amsterdam in 2040 een aardgasvrije stad is vormen de aanleiding voor een onderzoek naar de mogelijkheden tot verduurzaming van de gemeentelijke crematoria De Nieuwe Noorder en De Nieuwe Ooster. De onderzoeksrapportage is inmiddels afgerond en heel goed ontvangen door de wethouder en de directeur van De Nieuwe Noorder en De Nieuwe Ooster! Hoe gaaf om eens in een heel ander domein aan de slag te mogen zijn!

Juni 2020: Artikel over de OV-coach in het Noord-Hollands dagblad

Christiaan en Monique zijn geïnterviewd over de OV-coach. Trots! Klik door voor het artikel.

April 2020: Nieuwe opdracht als ambtelijk projectleider proeftuin Maatschappelijke Diensttijd gemeente Amsterdam

Het kabinet wil een maatschappelijke diensttijd (MDT) invoeren. Tijdens deze maatschappelijke diensttijd doen jongeren nieuwe ervaringen op bij een organisatie door wat te doen voor een ander of de samenleving. Ze leren daar nieuwe vaardigheden (zoals koken, met machines werken of een evenement organiseren) en kunnen zo ontdekken welke studie of wat voor werk ze willen gaan doen. Daarom is het van belang dat de jongeren in een zo breed mogelijk palet van sectoren aan de slag kunnen. Ook leren ze nieuwe mensen kennen, bijvoorbeeld door te sporten met jongeren met een andere achtergrond of door met ouderen actief te zijn. Aan de andere levert de maatschappelijke diensttijd maatschappelijke organisaties meer inzet en competenties van jongeren bij hun opgave en rol in de samenleving.

Februari 2020: interview met Willeke Passmore over de OV-coach

Binnen Amsterdam is de OV-coach al een tijdje een succes. Sinds 2018 hebben honderden reizigers voor wie zelfstandig reizen niet vanzelfsprekend is dankzij de OV-coach hun weg leren vinden met de metro, tram of bus. In 2020 wordt de OV-coach opgeschaald naar de hele regio van Vervoerregio Amsterdam. Klik door voor het artikel op de website van de Vervoerregio Amsterdam!

Februari 2020: Iets héél anders! Nieuwe opdracht als adviseur duurzaam cremeren

De toename aan crematies, de CO2 uitstoot van gasovens én de wens dat Amsterdam in 2040 een aardgasvrije stad is vormen de aanleiding voor een onderzoek naar de mogelijkheden tot verduurzaming van de gemeentelijke begraafplaats De Nieuwe Ooster. Inzet als adviseur vanuit de flexschil van Bureau Interim & Advies van de gemeente Amsterdam.


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten