Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Juli 2021: Passmore Projects B.V.

Na bijna 14 jaar zelfstandig ondernemen is het tijd geworden om de volgende stap te zetten: Passmore Projects wordt een B.V. Het wordt een geruisloze overgang, dus alle overeenkomsten gaan mee in de B.V. Op 9 juli 2021 zijn de officiële stukken ondertekend bij de notaris.

Juni 2021: OV-coach in de toekomstvisie Sociaal Vervoer van de gemeente Amsterdam

De strategie berust op 6 pijlers, waanvan "inclusief openbaar vervoer" er één van is. In de toekomstvisie staat: we slechten fysieke en mentale barrières in het gebruik van het OV. We maken versneld haltes toegankelijk en 'verleiden' Amsterdammers om het gemak van het OV te ervaren. Op verzoek maken OV-Coaches hen persoonlijk wegwijs. Het uitvoeringsprogramma inclusieve mobiliteit van de Vervoerregio Amsterdam geeft hier grotendeels invulling aan.

April 2021: Gemeenteraad Amsterdam wil dat de aanbevelingen uit het onderzoek naar duurzaam cremeren worden uitgevoerd

Vorig jaar heeft Passmore Projects, samen met de gemeentelijke crematoria De Nieuwe Noorder en De Nieuwe Ooster een onderzoek uitgevoerd naar duurzaam cremeren. Het onderzoek is middels een motie door D66 en GroenLinks ingebracht in de gemeenteraad van 20 januari. In de motie is het college van B&W gevraagd om de aanbevelingen uit het onderzoek uit te voeren. Een prachtig resultaat! Inmiddels zijn de eerste aanbevelingen al uitgevoerd.

December 2020: Aan de slag voor Jantje Beton!

Jantje Beton heeft Passmore Projects gevraagd om vanaf 1 januari 2021 de rol van programmaleider KIKS (Kinderen in Kwetsbare Speelposities) te vervullen. Een fantastisch mooie klus!

November 2020: Voor de Jeugd Dag

Op 2 november heeft Willeke Passmore, samen met Leo Rutjes, directeur van de Stichting Alexander een workshop mogen doen voor de Voor de Jeugd Dag over de gemeentelijke proeftuin Maatschappelijke Diensttijd Amsterdam en het Platform Maatschappelijke Diensttijd Amsterdam! Maar liefst 157 deelnemers hebben deze workshop gevolgd. De Voor de Jeugd Dag is voor gemeenten, zorgaanbieders, kinderopvang, (jeugd)gezondheidzorg, onderwijs-, branche-, beroeps- en cliëntenorganisaties en is een initiatief van het ministerie van VWS, het Nederlands Jeugdinstituut en de VNG.

Oktober 2020: Passmore Projects is gevraagd om een vervolg te geven aan het onderzoek naar duurzaam cremeren

Samen met de gemeentelijke crematoria/begraafplaatsen De Nieuwe Noorder en de Nieuwe Ooster in Amsterdam heeft Passmore Projects een onderzoek uitgevoerd naar duurzaam cremeren. In de aanbevelingen zijn aanbevelingen opgenomen voor verduurzaming op de korte, middellange en lange termijn. Samen met the Green Office, een programma van de gemeente Amsterdam en de twee crematoria worden deze maatregelen uitgewerkt in concrete acties.

Oktober 2020: OV-coach in de eerste aflevering van de Metropoolregio Amsterdam

De eerste uitzending van het online programma Metropoolregio Actueel op 20 oktober stond in het teken van mobiliteit. In een tijdsbestek van een uur passeerden uiteenlopende onderwerpen de revue. Presentatrice Marijke Roskam sprak zowel aan tafel als digitaal met verschillende gasten over spitsmijden, inclusieve mobiliteit, smart mobility en slimme oplossingen voor logistieke opgaven. Kijkers konden tijdens de uitzending vragen stellen aan de gasten in de studio en reageren op stellingen. In de uitzending kwam ook Thea de Vries, secretaris-directeur van de Vervoerregio Amsterdam, aan het woord. Zij sprak over het belang van toegankelijkheid van het openbaar vervoer voor iedereen. Daarvoor worden onder meer OV-coaches ingezet, die reizigers met een beperking helpen om zo veel mogelijk zelfstandig te reizen. In een videobijdrage vertelde Mitchell over zijn ervaringen en kwam via een digitale verbinding rechtstreeks in de uitzending. Klik door voor de uitzending...

Oktober 2020: Raamovereenkomst met de gemeente Amsterdam met een jaar verlengd!

Al ruim 4 jaar maakt Passmore Projects, na gewonnen aanbestedingen, deel uit van de flexibele schil van Bureau Interim & Advies (BIA) van de gemeente Amsterdam. BIA levert programmamanagers en projectleiders binnen de gemeente, waar (tijdelijke) capaciteit nodig is. Omdat de vraag groter is dan het aanbod heeft BIA na een zorgvuldige selectie een flexibele schil samengesteld van ervaren externen. Ook in 2021 mag Passmore Projects weer ingezet worden. Super!

September 2020: Onderzoek duurzaam cremeren afgerond!

De toename aan crematies, de CO2 uitstoot van gasovens én de wens dat Amsterdam in 2040 een aardgasvrije stad is vormen de aanleiding voor een onderzoek naar de mogelijkheden tot verduurzaming van de gemeentelijke crematoria De Nieuwe Noorder en De Nieuwe Ooster. De onderzoeksrapportage is inmiddels afgerond en heel goed ontvangen door de wethouder en de directeur van De Nieuwe Noorder en De Nieuwe Ooster! Hoe gaaf om eens in een heel ander domein aan de slag te mogen zijn!

Juni 2020: Artikel over de OV-coach in het Noord-Hollands dagblad

Christiaan en Monique zijn geïnterviewd over de OV-coach. Trots! Klik door voor het artikel.


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten