Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel nieuwsitem : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Februari 2017: Passmore Projects heeft een raamcontract met de Gemeente Amsterdam afgesloten

Na het winnen van een aanbesteding voor Programmamanagers & Projectleiders van de gemeente Amsterdam is Passmore Projects van 2017 - 2020 toegevoegd aan de flexibele schil van Bureau Interim & Advies (BIA). De eerste opdracht waar BIA Willeke Passmore voor heeft ingezet, is als projectleider voor het programma Doelgroepenvervoer.

Na een openbare aanbesteding, waar maar liefst 72 gekwalificeerde aanbieders uit de bus kwamen is Passmore Projects na een selectieprocedure geselecteerd om van 2017 - 2020 deel uit te maken van de flexibele schil van Bureau Interim & Advies (BIA) van de gemeente Amsterdam. 

BIA is een gemeentelijke dienst, die op verzoek van gemeentelijke diensten en stadsdelen interim managers, programmamanagers en projectleiders levert. Alle BIA medewerkers zijn in dienst van de gemeente en hebben ruime kennis en ervaring. BIA krijgt meer opdrachten dan zij aankan en heeft daarom een flexibele schil van externen, die via BIA kunnen worden ingezet.

De eerste opdracht via BIA is als projectleider bij het Programma Doelgroepenvervoer. Een ambitieuze en experimentele aanpak, waar Passmore Projects het komende jaar een bijdrage aan mag leveren.  Amsterdam gaat ook experimenteren met deze app.

Datum: 13-03-'17

Terug naar overzicht
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten