Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Juni 2019: Nieuwe opdracht bij de Directie Economische Zaken van de gemeente Amsterdam

Vanaf juni start Passmore Projects als projectleider partnerschap gemeente & bedrijven rond diversiteit & inclusie. Deze opdracht wordt uitgevoerd vanuit de flexschil van Bureau Interim & Advies (BIA) van de gemeente Amsterdam. Willeke Passmore (senior adviseur) voert de opdracht uit samen met een medior adviseur van BIA. Super leuke klus! Klik voor meer informatie..

Juni 2019: Zeer geslaagde slotbijeenkomst van de Amsterdamse Masterclasses LOB voor vmbo en mbo!

Trots! Op 13 juni was de slotbijeenkomst LOB, georganiseerd door het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam-Diemen en Youngworks. Meer dan 100 deelnemers, van leerling tot decaan tot directeur en bestuur van vmbo en mbo uit Amsterdam samen in gesprek, met super leuke workshops waarin onder andere leerlingen vmbo en mbo feedback gaven op pitches van docenten. En de eerste groep deelnemers aan de Amsterdamse Masterclass LOB ontvingen hun certificaat. En het allerleukste! Dat de leerlingen die mee waren genomen door hun juf aan het einde tegen haar zeiden: "Juf, ik vond het echt heel erg leuk om mee te doen!". Dank aan de gemeente Amsterdam (MBO-agenda), die de Masterclasses en deze ontmoetingen mogelijk maakt!

Mei 2019: Werkbezoek Zuid-Korea

Op 31 mei is een delegatie van het KODDI (ministerie Zuid-Korea) op werkbezoek geweest in Amsterdam. Onderwerpen: inclusiviteit en universeel design. Naast presentaties van Ieder(in) en de Vrije Universiteit mocht ook de OV-coach een presentatie houden. Over en weer zijn mooie voorbeelden gedeeld!

Maart 2019: OV-coach als goed voorbeeld in de vernieuwingsagenda van de ministeries VWS en IenW

Minister De Jonge (VWS) en staatssecretaris Van Veldhoven (IenW) hebben de vernieuwingsagenda Iedereen onderweg opgesteld. De agenda dient om het doelgroepenvervoer en openbaar vervoer toegankelijker te maken. Passmore Projects voert de projectleiding over de OV-coach.

Maart 2019: Uitbreiding convenant OV-coach van 9 naar 16 partijen!

Op 7 maart 2019, precies één jaar na de eerste convenantondertekening hebben nóg 7 partijen hun handtekening gezet. Alle 16 partijen zetten de schouders eronder, zodat Amsterdammers met een beperking zelfstandig leren reizen in het openbaar vervoer in Amsterdam. Meer informatie: www.ov-coach.nl

Februari 2019: Amsterdamse Masterclasses LOB voor vmbo en mbo

Dit schooljaar doen de eerste 70 docenten van vmbo en mbo's in Amsterdam mee aan gemeenschappelijke Masterclasses loopbaancoaching. De invulling van de Masterclasses is vorig schooljaar op initiatief van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen gerealiseerd. De invulling is bottom-up tot stand gekomen, door vmbo en mbo docenten in expertsessies mee te laten denken over wat zij belangrijk vinden in het kader van Loopbaan Oriëntatie Begeleiding en de (begeleiding van de) overstap van leerlingen van het vmbo naar het mbo.

Januari 2019: Werkbezoek wethouder Dijksma aan de OV-coach

Op 9 januari is wethouder Dijksma op werkbezoek geweest. We zijn gestart bij Praktijkschool de Atlant, waar onze ambassadeur Floor op school zit. Floor is 15 jaar oud (bijna 16 zegt ze) en heeft het syndroom van Down. Samen met haar mentor en met een goede voorbereiding met papa en mama heeft zij aan de wethouder verteld waarom het voor haar zo leuk is dat ze met hulp van OV-coach Vieve in vier maanden zelfstandig de reis van huis naar school en weer terug heeft leren maken. Ook de andere ambassadeurs/reizigers en een drietal OV-coaches hebben hun verhaal kunnen vertellen. Daarna heeft de wethouder als OV-coach van Noureddine de reis gemaakt naar het stadhuis. Al met al een zeer geslaagd werkbezoek!

December 2018: Door als projectleider van de OV-coach gemeente Amsterdam

Ook in 2019 gaat Passmore Projects door als projectleider van de OV-coach! De OV-coach leert Amsterdammers zelfstandig reizen in het openbaar vervoer in Amsterdam en is een samenwerking van 9 partijen, namelijk de gemeente Amsterdam, Cliëntenbelang Amsterdam, het GVB, MEE Amstel en Zaan, Pantar, RMC, Transvision, de Vervoerregio Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Oktober 2018: www.ov-coach.nl live!

Een helpende hand in het openbaar vervoer in Amsterdam. De OV-coach is één van de projecten waar Passmore Projects de projectleiding over voert. En we hebben een nieuwe website en huisstijl! Klik door....

Oktober 2018: Naar een inclusieve samenleving: de OV-coach is een goed voorbeeld

Cliëntenbelang Amsterdam is groot voorstander van de Amsterdamse OV-coach. Zie het interview met Deborah Lauria, directeur van Cliëntenbelang. Ook de Kinderombudsman is voorstander van de OV-coach. Zie het artikeltje op hun website. Klik door...


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten