Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


December 2019: Het is rond! Passmore Projects mag ook de projectleiding voeren over de OV-coach in 2020.

Vanaf januari gaat het succesvolle project de OV-coach van de gemeente Amsterdam over naar de Vervoerregio Amsterdam. Daarmee komt de OV-coach beschikbaar in alle 15 gemeenten van de Vervoerregio (Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam - Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad). De OV-coach is een praktische invulling van één van de maatregelen uit het Beleidsplan Inclusieve Mobiliteit van de Vervoerregio. En we mogen door als team. Blij, trots!

December 2019: slotconferentie met Amsterdamse ondernemers, studenten en gemeente over Diversiteit & Inclusie (D&I)

Vanaf juli 2019 zijn meer dan 120 ondernemers en een aantal studenten ondernemerschap gesproken over D&I. Hoe staan zij erin, wat zijn hun behoeften, hoe staan zij tegenover een Servicedesk, een ambassadeursnetwerk en een keurmerk? In aanwezigheid van wethouder Everhardt zijn de resultaten van de gesprekken teruggekoppeld en is het stokje overgedragen aan Diversiteit in Bedrijf. Zij gaan, samen met het ontstane netwerk, de Servicedesk in Amsterdam vormgeven. Willeke Passmore was samen met Joris Bruinsma (Bureau Interim Advies gemeente Amsterdam) projectleider van dit mooie initiatief.

Oktober 2019: Infographic OV-coach Vervoerregio

Vanaf januari 2020 gaat de OV-coach naar de Vervoerregio! Inmiddels is er vanuit de Vervoerregio een prachtige infographic over de OV-coach. Daarnaast is er een mooi artikel verschenen op de website www.wijnemenjemee.nl. Klik door voor de infographic...

Augustus 2019: Door als projectleider voor het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen

Ook in het schooljaar 2019-2020 gaan de inspanningen van Passmore Projects om voortijdig schoolverlaten te verminderen onverminderd door. Hetzelfde geldt voor de activiteiten rond loopbaan- en oriëntatie begeleiding (LOB). Super, blij, trots!

Juni 2019: OV-coach in eerste editie magazine Onbeperkt Meedoen van het ministerie van VWS

In de allereerste editie van het magazine Onbeperkt Meedoen! van het ministerie van VWS en I&W staat een prachtig artikel én filmpje over de OV-coach. Onze ambassadeur Noureddine vertelt waarom de OV-coach voor hem zo belangrijk is. Klik door...

Juni 2019: Nieuwe opdracht bij de Directie Economische Zaken van de gemeente Amsterdam

Vanaf juni start Passmore Projects als projectleider partnerschap gemeente & bedrijven rond diversiteit & inclusie. Deze opdracht wordt uitgevoerd vanuit de flexschil van Bureau Interim & Advies (BIA) van de gemeente Amsterdam. Willeke Passmore (senior adviseur) voert de opdracht uit samen met een medior adviseur van BIA. Super leuke klus! Klik voor meer informatie..

Juni 2019: Zeer geslaagde slotbijeenkomst van de Amsterdamse Masterclasses LOB voor vmbo en mbo!

Trots! Op 13 juni was de slotbijeenkomst LOB, georganiseerd door het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam-Diemen en Youngworks. Meer dan 100 deelnemers, van leerling tot decaan tot directeur en bestuur van vmbo en mbo uit Amsterdam samen in gesprek, met super leuke workshops waarin onder andere leerlingen vmbo en mbo feedback gaven op pitches van docenten. En de eerste groep deelnemers aan de Amsterdamse Masterclass LOB ontvingen hun certificaat. En het allerleukste! Dat de leerlingen die mee waren genomen door hun juf aan het einde tegen haar zeiden: "Juf, ik vond het echt heel erg leuk om mee te doen!". Dank aan de gemeente Amsterdam (MBO-agenda), die de Masterclasses en deze ontmoetingen mogelijk maakt!

Mei 2019: Werkbezoek Zuid-Korea

Op 31 mei is een delegatie van het KODDI (ministerie Zuid-Korea) op werkbezoek geweest in Amsterdam. Onderwerpen: inclusiviteit en universeel design. Naast presentaties van Ieder(in) en de Vrije Universiteit mocht ook de OV-coach een presentatie houden. Over en weer zijn mooie voorbeelden gedeeld!

Maart 2019: OV-coach als goed voorbeeld in de vernieuwingsagenda van de ministeries VWS en IenW

Minister De Jonge (VWS) en staatssecretaris Van Veldhoven (IenW) hebben de vernieuwingsagenda Iedereen onderweg opgesteld. De agenda dient om het doelgroepenvervoer en openbaar vervoer toegankelijker te maken. Passmore Projects voert de projectleiding over de OV-coach.

Maart 2019: Uitbreiding convenant OV-coach van 9 naar 16 partijen!

Op 7 maart 2019, precies één jaar na de eerste convenantondertekening hebben nóg 7 partijen hun handtekening gezet. Alle 16 partijen zetten de schouders eronder, zodat Amsterdammers met een beperking zelfstandig leren reizen in het openbaar vervoer in Amsterdam. Meer informatie: www.ov-coach.nl


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten