Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel nieuwsitem : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Augustus 2017: Ambitieus Loopbaan Oriëntatie Programma van het VMBO Amsterdam

Willeke Passmore gaat ook schooljaar 2017-2018 door als stedelijk projectleider van het Loopbaan- en Oriëntatieprogramma VMBO in Amsterdam, in opdracht van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen.

De bedoeling is om te komen tot een Amsterdams Manifest LOB, waar zowel VMBO als MBO in Amsterdam zich aan committeren. Er is een kerngroep samengesteld met daarin directeuren van het VMBO en het MBO in Amsterdam. Ook de gemeente is aangesloten op deze kerngroep. Vanuit de uitvoering is een klankbordgroep van decanen uit het VMBO samengesteld. Met input van alle VMBO-directeuren uit Amsterdam zijn thema's benoemd die samen met het MBO verder worden uitgewerkt. Onder andere staat een Amsterdamse Standaard LOB op de wensenlijst. 
Hoewel een Manifest erg lijkt op het creëren van een papieren werkelijkheid, gaan we juist alles in en met de praktijk uitproberen!

Datum: 15-08-'17

Terug naar overzicht
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten