Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Maart 2023: OV-coach genomineerd voor de Innovation in Politics Award, categorie Social Cohesion!

De OV-coach is door een jury van 1.045 Europese burgers geselecteerd als een voorbeeld van politieke innovatie in Europa. Van de 337 inzendingen uit 26 landen behoort het tot de top tien in zijn categorie. De finale is op 11 mei in het Paleis van Cultuur en Wetenschap in Warschau. Trots! .

December 2022: door bij de Vervoerregio Amsterdam!

Ook het hele jaar 2023 blijft Passmore Projects zich inzetten voor de Vervoerregio Amsterdam, als projectleider van de OV-coach en Haltehulp. En als aanjager van inclusieve mobiliteit. Fijn dat er zoveel vertrouwen is en we onze samenwerking kunnen voortzetten!

Oktober 2022: Werkbezoek Melanie van der Horst aan de OV-coach en interview projectleider Willeke Passmore op Amsterdam.nl

Op 3 oktober is de wethouder van de Gemeente Amsterdam en portefeuillehouder van de Vervoerregio Amsterdam Melanie van der Horst op werkbezoek geweest bij de OV-coach. Op 4 oktober is een interview met Willeke Passmore over de OV-coach gepubliceerd op de nieuwssite van de gemeente Amsterdam. Klik door.... .

Juni 2022: Interview stagiair OV-coach

Waarom stage lopen bij de OV-coach? Klik door voor het interview.... .

Maart 2022: interview Platform Buitenspelen

Tijdens mijn periode als programmaleider Kinderen in Kwetsbare Speelposities bij Jantje Beton ben ik geïnterviewd door Marian Schouten. In het artikel Bekend maakt Bemind pleit ik voor meer aandacht voor het samen spelen tussen kinderen met en zonder handicap. Dat gaat niet vanzelf! Het artikel is in maart 2022 gepubliceerd. Klik door voor het artikel!

Januari 2022: SamenSpeelFonds en SamenSpeelNetwerk

Jantje Beton en Het Gehandicapte Kind werken samen om het SamenSpeelFonds operationeel te krijgen. Doel is om zoveel mogelijk inclusieve speeltuinen te krijgen, liefst in iedere gemeente minimaal één! Daarnaast werken de twee organisaties samen in het SamenSpeelNetwerk, de plek voor kennisdeling over samen spelen #onbeperktspelen. Passmore Projects is door Jantje Beton gevraagd om tijdelijke ondersteuning te bieden. Vanzelfsprekend!

December 2021: interview in magazine OVPro

Wat maakt de OV-coach zo bijzonder? Klik door voor het interview.... .

Oktober 2021: Nieuwe klus als aanjager inclusieve mobiliteit

Inclusieve mobiliteit is er voor iedereen! Waar we écht vanaf moeten is de vraag hoe groot de doelgroep is waar we het bij inclusieve mobiliteit over hebben. Het is namelijk geen relevante vraag. Wie denkt dat het een extraatje is zit op het verkeerde spoor. Fysieke beperkingen zijn niet toebedeeld aan een vaste groep; als je met skiën je been breekt dan hoor je daar ineens, zomaar bij. Deze gedachte moet in 2022 goed landen bij de Vervoerregio Amsterdam en haar vervoerders.

Oktober 2021: Nieuwe klus als projectleider Haltebuddy/Haltehulp

De Haltebuddy is een prototype (app) van het focusteam van het CTO innovatieteam van de gemeente Amsterdam, ontwikkeld in samenwerking met Cliëntenbelang Amsterdam, de Vervoerregio Amsterdam en het GVB. Reisadvies voor mensen met een beperking wordt persoonlijker gemaakt. Het reisprofiel wordt gekoppeld aan het Centraal Haltebestand en meldt (on)toegankelijke haltes en bijvoorbeeld realtime informatie over kapotte liften. De app is nu nog een stand-alone app en moet naast de reisplanners gebruikt worden. Na een testfase (december 2021 - februari 2022) wordt de app gelanceerd in de app van het GVB. Uiteindelijk is het de bedoeling om de app door te ontwikkelen en te integreren in bestaande reisadviesdiensten zoals 9292OV.

September 2021: Interim klus bij Jantje Beton afgerond

Met heel veel plezier ben ik interim programmaleider Kinderen in Kwetsbare Speelposities (KIKS) geweest, waar ik de Speelkaravaan onder mijn hoede had. Daarnaast was ik projectleider van het SamenSpeelNetwerk (in samenwerking met de projectleider van het Gehandicapte Kind). Fantastisch mooie opdrachten en in de woorden van Jantje Beton: #stopnooitmetspelen!


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten