Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Actueel


Juni 2024: door bij de Vervoerregio!

Na het winnen van een aanbesteding mag Passmore Projects de komende twee jaar door bij de Vervoerregio Amsterdam als senior projectleider en plaatsvervangend programmamanager inclusieve mobiliteit. Fantastisch nieuws!

Mei 2024: ondertekening intentieverklaring OV-coach Den Haag en Rotterdam

Op 29 mei hebben maar liefst 15 partijen een intentieverklaring ondertekend om de OV-coach gezamenlijk tot een succes te maken. De bijeenkomst werd gesponsord door HTM. De gemeente Den Haag was als initiatiefnemer zelfs door twee wethouders vertegenwoordigd, namelijk wethouder Kapteijns vanuit het mobiliteitsdomein en wethouder Barker vanuit het sociaal domein. Verder waren de gemeente Rotterdam, cliëntorganisaties, de MRDH, vervoerders en onderwijsinstellingen vertegenwoordigd. Na de ondertekening werd de bijeenkomst feestelijk afgesloten door een Bucketdrum workshop van Bennie en Johan. En nu aan de slag! .

Oktober 2023: Yessss! De OV-coach gaat vanaf 2024 in ieder geval 5 jaar door!

De OV-coach is in 2018 gestart vanuit het toenmalige programma Doelgroepenvervoer van de gemeente Amsterdam. In 2024 is het project overgenomen door de Vervoerregio Amsterdam. Daarmee zijn de OV-coaches beschikbaar gekomen voor alle inwoners van de 14 gemeenten van de Vervoerregio. En dat is zo succesvol dat het Dagelijks Bestuur heeft besloten om in ieder geval nog 5 jaar door te gaan. Als projectleider van de OV-coach, hartstikke trots! Klik door voor het artikel hierover van de Vervoerregio.... .

Passmore Projects bestaat 16 jaar!

Op 14 augustus 2007 is Passmore Projects opgericht. Eerst als eenmanszaak en vanaf 9 juli 2021 geruisloos overgegaan in Passmore Projects B.V. Hartstikke trots!

Juli 2023: Artikel OV-coach in OV-magazine

Het thema van de uitgave in juli 2023 is toegankelijkheid. Op pagina 14 en 15 wordt aandacht besteed aan de OV-coach! Klik door voor het magazine.... .

Maart 2023: OV-coach genomineerd voor de Innovation in Politics Award, categorie Social Cohesion!

De OV-coach is door een jury van 1.045 Europese burgers geselecteerd als een voorbeeld van politieke innovatie in Europa. Van de 337 inzendingen uit 26 landen behoort het tot de top tien in zijn categorie. De finale is op 11 mei in het Paleis van Cultuur en Wetenschap in Warschau. Trots! .

December 2022: door bij de Vervoerregio Amsterdam!

Ook het hele jaar 2023 blijft Passmore Projects zich inzetten voor de Vervoerregio Amsterdam, als projectleider van de OV-coach en Haltehulp. En als aanjager van inclusieve mobiliteit. Fijn dat er zoveel vertrouwen is en we onze samenwerking kunnen voortzetten!

Oktober 2022: Werkbezoek Melanie van der Horst aan de OV-coach en interview projectleider Willeke Passmore op Amsterdam.nl

Op 3 oktober is de wethouder van de Gemeente Amsterdam en portefeuillehouder van de Vervoerregio Amsterdam Melanie van der Horst op werkbezoek geweest bij de OV-coach. Op 4 oktober is een interview met Willeke Passmore over de OV-coach gepubliceerd op de nieuwssite van de gemeente Amsterdam. Klik door.... .

Juni 2022: Interview stagiair OV-coach

Waarom stage lopen bij de OV-coach? Klik door voor het interview.... .

Maart 2022: interview Platform Buitenspelen

Tijdens mijn periode als programmaleider Kinderen in Kwetsbare Speelposities bij Jantje Beton ben ik geïnterviewd door Marian Schouten. In het artikel Bekend maakt Bemind pleit ik voor meer aandacht voor het samen spelen tussen kinderen met en zonder handicap. Dat gaat niet vanzelf! Het artikel is in maart 2022 gepubliceerd. Klik door voor het artikel!


Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten