Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel nieuwsitem : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

Februari 2019: Amsterdamse Masterclasses LOB voor vmbo en mbo

Dit schooljaar doen de eerste 70 docenten van vmbo en mbo's in Amsterdam mee aan gemeenschappelijke Masterclasses loopbaancoaching. De invulling van de Masterclasses is vorig schooljaar op initiatief van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam - Diemen gerealiseerd. De invulling is bottom-up tot stand gekomen, door vmbo en mbo docenten in expertsessies mee te laten denken over wat zij belangrijk vinden in het kader van Loopbaan Oriëntatie Begeleiding en de (begeleiding van de) overstap van leerlingen van het vmbo naar het mbo.

Juist door docenten, decanen en studieloopbaanbegeleiders van het vmbo en mbo bij elkaar te zetten (en in één sessie ook met leerlingen erbij) leer je ook ontzettend veel van elkaars begeleidingsstijlen. De deelnemers zijn ontzettend enthousiast en de masterclasses gaan volgend schooljaar zéker herhaald worden!

De uitvoering is in handen van Youngworks.Datum: 16-02-'19

Terug naar overzicht
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten