Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosts/passmore-projects.nl/httpdocs/admin/databaseconnectie.php on line 4
Actueel nieuwsitem : innoveren door samenwerken
HomeNieuwsExpertiseKlantenContact

December 2019: Het is rond! Passmore Projects mag ook de projectleiding voeren over de OV-coach in 2020.

Vanaf januari gaat het succesvolle project de OV-coach van de gemeente Amsterdam over naar de Vervoerregio Amsterdam. Daarmee komt de OV-coach beschikbaar in alle 15 gemeenten van de Vervoerregio (Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam - Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad). De OV-coach is een praktische invulling van één van de maatregelen uit het Beleidsplan Inclusieve Mobiliteit van de Vervoerregio. En we mogen door als team. Blij, trots!

De Vervoerregio is een samenwerkingsverband van vijftien gemeenten op het gebied van verkeer en openbaar vervoer. Om op een goede manier te overleggen en besluiten te nemen zijn er diverse (bestuurs)vormen van overleg: De regioraad, het dagelijks bestuur, portefeuillehoudersoverleggen en commissies. 

De opdracht wordt uitgevoerd via TASK.


Meer over de OV-coach op de website!



 

 


Datum: 12-12-'19

Terug naar overzicht
Facebook Twitter LinkedIn Andere share mogelijkheden

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten